Fly away
Home About Stuffs Twitter Follow Dash

Quotes


Everybody is IMPERFECT
People make mistakes but just forgive them :)

tagboard

Say no to harsh word :)
Just click 'Go' 1 time. Thanks

Credits

© Template design by Adila. Thanks for Base Code and Cursor by Atiqah.
Freebies Cursor
• Thursday, April 28, 2016 • 0 comments



Assalamualaikum and hi guys,

Rasa rajin nak buat cursor ni. So yang ni as example je hehe. Nak lagi ? Boleh request kat ask.fm or chatbox but prefer ask.fm sebab takut kat chatbox tak nampak sangat. Baru nak berjinak jinak ni dengan dunia blog. Selama ni ada blog taktahu la buat apa and post apa huhuhu. Btw I'm sorry sebab cursor ni macam besar. As I said before ni example je hehehe. Tutorial blog tak dapat buat lagi.

If dah amik jangan lupa creditkan nama saya ya :D TQ





Labels: ,



0 Comments:

Post a Comment


|